Selecteer een pagina

over Gallo

Al meer dan 10 jaar vormen Peter de Haan en Gert Bulthuis samen de drijvende kracht en het managementteam van Gallo. Peter en Gert prijzen zich gelukkig met collega’s Aart, Tessa en Warsha. De kracht van Gallo schuilt in het team waarin ieder zijn eigen specialisme en talent heeft. We combineren creativiteit met een praktische blik. Ons doel is een omgeving te creëren die zowel functioneel als inspirerend aanvoelt.

Peter de Haan

Peter de Haan

Oprichter, gesprekspartner

“Het leuke van projectmatig werken is dat ieder project ‘een kop en een staart’ heeft. Telkens weer word je uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Daarnaast vind ik het belangrijk dat -na afronding van het project- de entiteit van onze opdrachtgever voor een ieder te herkennen is!”

Ir. Gert Bulthuis

Ir. Gert Bulthuis

Architect, senior projectmanager

“Als je een ruimte binnen komt moet ieder detail kloppen. Iedere betrokken partij draagt hier zorg voor. Als architect en projectmanger zorg ik ervoor dat iedereen zijn afspraken nakomt. Ik zit er altijd bovenop en kijk en denk continu mee.”

Aart Prinsen

Aart Prinsen

Projectmanager

“Voor mij is het belangrijk dat de planning gehaald wordt, de kwaliteit goed is en dat de kosten binnen het budget blijven. Het is mooi om te zien dat, wanneer het project gerealiseerd is, de opdrachtgever met een grote glimlach rondloopt. Dat is uiteindelijk de belangrijkste reden waarvoor we het doen.

Tessa Wennink

Tessa Wennink

Interieur ontwerper

Een interieur moet naadloos aansluiten op de uitstraling en cultuur van de opdrachtgever. Weten wat je wilt uitstralen en waar je voor staat is hierin key. Ik stel dan ook altijd de vraag: “Wat beweegt u als klant?” Dit helpen vormgeven en te vertalen in een ontwerp dat klopt, is voor mij het meest inspirerende dat er bestaat.”  

Warsha Balgobind

Warsha Balgobind

Office Manager

“Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt, binnen Gallo en daarbuiten. Ik vind het belangrijk dat betalingen op tijd gedaan worden. Ik werk heel precies en regel dingen liefst zo snel mogelijk. Mijn stijl is direct, relaxed en met humor.”


werkwijze


N

kwaliteit

tijd

geld

Ieder project is uniek. Desalniettemin komen bij ieder project dezelfde parameters kijken: kwaliteit, tijd en geld. Of het nu gaat om de inrichting van een kantoorgebouw of een verbouwing van een woonhuis, de opdrachtgever heeft in beide gevallen hetzelfde belang: een mooie werkomgeving, opgeleverd binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Aan het begin van ieder project kijken we hoe we dit voor u het beste kunnen realiseren. Hierbij houden we voor ogen: ‘Ieder project is en blijft maatwerk!’